topLogoSpacer

KICK-OFF BEINTØFT
Publisert: 15-09-2014 skrive av: Anita

picture

Spennande når politiet var med på

kick-off til "BEINTØFT"-aksjonen vår

BEINTØFT
Publisert: 12.09.2014 skrive av: A.N.T

Åkra skole er med i "Beintøft". Dette er ein "gå til skolen" kampanje for elevar frå 1.-7.klasse. Målet er å få flest mogleg av elevane våre til å gå eller sykle til skolen. Mottoet er "Gi skoleveien tilbake til barna". Dei beste klassane får premiar!

Cirkus Agora
Publisert: 08-09-2014 skrive av: Kristin Nordbø

picture

Veke 37 starta med besøk av sjølvaste Cirkus Agora i gymsalen på Åkra skole.

Lus
Publisert: 08.09.2014 skrive av: Rektor

Det er påvist lus på skolen.

Hausttur til Olaskogen
Publisert: 05-09-2014 skrive av: Kathrine og Hanne Marie

picture

Flott dag for 1a og 1b i Olaskogen!

Månadsplan for SFO.
Publisert: 03.09.2014 skrive av: Solfrid

Månadsplan for SFO finn de no på SFO- sida her på heimesida. Den ligg under "Månadsplanar" på høgre side.

Presentasjon av helsesøster.
Publisert: 19.08.2014 skrive av: Solfrid

Hei!

Eg heiter Jorunn Blø Fjell og er helsesøster på skolen.  Eg er å treffe på skolen  måndagar: 10.00- 11.30  Informasjon om skolehelsetenesta og årsplan finn de til høgre.  Velkomen innom for ein prat.

Skolemjølk
Publisert: 15.08.2011 skrive av: Rektor

Også i år kan føresette bestilla skolemjølk til elevane på Internett. Gå til www.skolemelk.no. Som i fjor har me to mjølketypar å velja i. Ved bestilling blir det opplyst om oppstartsdato for mjølka. Mjølka blir levert tidlegast frå torsdag 22.august. Dette kjem av leveringsdatoen frå Tine til skolen.

Fritak frå aktivitetar i undervisninga
Publisert: 23.08.2011 skrive av: Rektor

Elevar har rett til fritak frå dei aktivitetane i opplæringa som dei ut frå eigen religion eller eige livssyn opplever som utøving av annan religion eller tilslutning til eit anna livssyn.

Sjå fleire artiklar >>

.